Let the darkness lead us into the light
Let our dreams get lost, feel the temperature rise
Belépés
egy új világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Share | 
 

 Noah Wellick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Noah Wellick   Hétf. Jún. 04, 2018 11:35 am
Noah Wellick

Time to write my own fucking story.


Születési Hely, Idő:
Cealest, 2983

Faj:
Égi

Rang:
Katona, még ha ki is rúgtak

Otthon:
Itt-ott-amott, nem vagyok éppen helyhez kötve

Foglalkozás:
Nem legálisan polihisztor, legálisan munkanélküli

PlayBy:
Luke Evans

A családom...
Hát, ez egy jó kérdés... Na jól van,
➤ apám Raymond Wellick, egy nagy cég vezetője, nehezen viselte el, hogy kicsi fiacskája fejében még csak meg sem fordult közgazdasági pálya. Bocsi, nem. Kizárt... Ötlet híján katona lettem, amiben jó is voltam. Viszonyunk nem éppen erős, sőt! Egy ideje nem beszéltünk már. Nem mintha hiányozna, de ahogy látom, én sem neki.
➤ Anyám Edvina egy tünemény, ki mindig is össze akarta boronálni a családot, de nem sikerült, feladta, majd felakasztotta magát, vagy valami hasonló. Mondjuk, apám mellett elhiszem, hogy foglalkoztatta az öngyilkosság. És én csak nagyon keveset láttam abból, hogy hogyan is uralkodott apám rajta.
➤ Mostohaanyám Juliet, aki szinte lehetne velem egykorú, valószínűleg a pénz hozta a családba, és mert rendkívül jól áll apám mellett, igaz, nem csak apámnak volt bejáratos, de hát bájosságával mindent elfed. Nagyszerű színésznő lehetne, amúgy divattervező, jó is benne, de ez senkit nem érdekel, mikor előtted áll.
Kryanta a húgom. Anyámra ütött, de van egy kevés vérmérséklete apánktól is, nagyon tünemény, ha éppen nem jön rá az öt perc. Fifikás, és domináns, azonban nekem örökké a kicsi húgom marad, ezt nem tudja sehogy sem ledobni magáról, bármennyire is próbálkozik.
Joanna. Hercegnőm, édesem, szívem csücske, hogy nevezzelek? Ha én vagyok az erő, ő az ész. Olyan, mint a James Bond filmekben Q - fiatal zseni, hosszú sztori, mit köszönhetek neki.
Axell, a munkatársam. Egy ördög, egy káosz, de rendkívül jól kijövünk, olvasunk egymás gondolataiban szinte, ahogy dolgozunk, jut eszembe, replika. Az a különös fajta, ki felébredt, de így jobban kijövünk. Néha észre sem veszem, hogy nem égi/földi.
➤  W/Double, a kutyám.
Ennyi lenne szűk körben, elég is.

A múlt akár a kirakós...
Ezen területen esélyed nyílik arra, hogy megírd karaktered előtörténetét. Replikáns esetén írhatsz a karaktered személyiségéről bemutatót, egy szerephelyzetet felhasználva. A teremtésének értelméről. A teremtőiről. A születésének pillanatáról. Mindössze néhány kérésünk van az ET részt illetőleg. Ne szerkeszd át a sablont, és legalább 400 szavas előtörténetet írj.  
 

Néha elvesznek ütött, kopott, szürke darabjai.


avatar
Play By :
Joel Kinnaman

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Sky Palace :: Karakteralkotás-
^
ˇ