Let the darkness lead us into the light
Let our dreams get lost, feel the temperature rise
Belépés
egy új világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Share | 
 

 Ciri

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ciri   Kedd Jún. 05, 2018 2:58 pm
Ciri
Miattad létezem, hogy boldoggá tegyelek!


Születési Hely:
2194. november 23.

Faj:
Replikáns

Rang:
Replika

Otthon:
Gazdájánál

Foglalkozás:
Házvezetőnő, kitartott nő

PlayBy:
Scarlett Leightold

A családom...
Hogy mi a pontos definíció a családra? Egy normálisan körülmények között élő embernek is nehéz ezt megfogalmazni. Replikáns mindent egy apró burokban tanulhat, és Ciri sem volt kivétel ezalól. A család jónak tűnik és hangzik, hiszen egymás támaszai lehetnek az emberek. Mondhatni vérszerinti kötelességük egymást segíteni. Legalábbis a lányka így fogta fel, értelmezte. Nagyrészt hallomásból tudta milyen is a családi légkör, épp emiatt nehéz megmondani, hogy vágyakozik-e család után vagy sem. De érezte mélyen legbelül, hogy valami... valami meg magyarázhatatlan dolog hiányzik az életéből. Talán az, hogy fogalma sincs honnan jött, kik a felmenői. Viszont megfogadta ezzel kapcsolatban, hogyha családhoz kerül, akkor mindent igyekszik majd megtenni. Az életük része szeretne lenni, mint támasz és talán idővel családtag is válhatna belőle. Semmiképpen sem akarna csalódást okozni gazdájának... gazdáinak. Némi plusz pedig lehetne az elismerés és egy idilli atmoszféra.

A múlt akár a kirakós...
Ciri nemcsak külsőleg, de belsőleg is tökéletes. Tenyérbemászó, simulékony és kedves. Ez a három szó jellemezhetné a legjobban őt, amihez hozzátársult a fegyelem és az óriási alázat. Ez elsősorban azért volt szükséges, mert agglegényeknek, egyedülálló férfiaknak szánták őt. Ebből kifolyólag nemcsak olyan, mint egy háztartási gép, aki mindent megcsinál, hanem szexuális szolgáltatásokat is nyújt egyaránt. A nő fő feladat az, hogy a gazdáját testileg és lelkileg is kielégítse. Nem fél odaadni magát egy férfinak sem, ha már megvette. Bármit képes megtenni, hogy örömet szerezzen neki és megkönnyítse az életét... Még akkor is, ha agresszív lenne vele és rosszabb esetben megerőszakolná a tulajdonosa. A nő mantrája ugyancsak ehhez a felfogáshoz köthető: "Miattad létezem, hogy boldoggá tegyelek". Az alkotói jó munkát végeztek, az szent. Nem mintha ők annyira kesztyűs kézzel bántak volna vele. A legőrültebb szituációkat is felvázolták neki csak, hogy tudja mi a dolga. Elmondhatatlan az az eltökéltség, ami Ciriben volt. Emiatt kitűnt valamennyire, és alkotóinak kifejezetten tetszett a gazdájához való viszonyulás. Pont emiatt nem véletlen, hogy búsásan meg kellett fizetni annak az embernek, aki birtokolni akarta őt. Végül le is csaptak az ajánlatra, és végre kiszabadulhatott a burokból. Barbie baba módjára öltöztették hol fel, hol le, mire megtaláltak a hozzáillő ruhát. Így díszcsomagolásba túszkolt érzéketlen lény lett, aki elsősorban a férfiak testi és lelki szükségleteinek kielégítésére szolgál. Vajon, ha az emberi érzések feltámadnának a nőben, akkor is ugyanúgy vélekedne erről a mérhetetlen nagy alázatról? A tényen, viszont akkor sem változtatna, hogy ő egy replikáns, egy alávetett. Számára, számukra, ha kijózanodnának a burokban megtanult és átélt helyzeteken, ugyanúgy egy álom lenne az, hogy ember(ek) legyenek, mint Pinokkiónak a gyerekké válás. Mindenesetre a tudatra ébredés esélye egyelőre távoli. Az a biztos, hogy akárki lesz a gazdája, hűséges marad, bár azért reménykedett éppenséggel, hogy nem egy szociopata, skizoid mellé kerül, aki ráadásul alkoholista és szuicid hajlamokkal is rendelkezik. A nő, aki megvette kifejezetten olyannak tűnt, aki a felsőbb körökből származott. Szóval az a kérdéses, hogy mégis milyen férfinak szánja ajándékba őt és vajon a jövendőbeli gazdája szintén olyan, mint ez a nő. Előkelő, gazdag és normális jellemvonásokkal megáldott ember, aki nem szenvedett semmiféle lelki- és/vagy nemi betegségben.

Néha elvesznek ütött, kopott, szürke darabjai.

Replika

avatar
Play By :
Scarlett Leithold

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ciri   Szer. Jún. 06, 2018 10:47 pm
Üdv köztünk!

Ciri
Haiii  hihi
Nos először is szeretném megjegyezni, hogy nagy Witcher görcsösként a neved a szívem szerelme.  L.L  yes  A macskámat is így hívják.  OMGG Minden esetre örülök, hogy itt vagy köztünk és úgy döntöttél, hogy teszel egy próbát. S hogy minket választottál. Sky Palacet. Remélem nem okozunk csalódást, s mindenek előtt azt, hogy jól is fog telni a közös idő, itt fórumon.

A karakteredet jól össze válogattad a szerepével. Elvégre replika, így tökéletesnek kell lennie. Legalábbis az emberi ízlés általánosan képvisel egy bizonyos összhangot, amibe a te arcod tökéletesen bele illeszkedik. Egy lélektelen hús-vér élőlény. Legalábbis annak tűnsz. Ugyan olyan ember vagy, mint a többi, függetlenül attól, hogy égi, esetleg földi. Annyi a különbség, hogy a te agyadban eredendően blokkolták az önálló akarat képességét. De még megszabadulhatsz láncaidtól. Én is talán meg teszem egyszer. Hiszen többféle sors létezik. Egyszer a tiéd is rád talál. De addig is remélem nem egy perverz kocka vesz majd birtokaiba.  szemöldök  Vigyázz magadra. A játéktéren találkozunk!  *-*  OMGG  

A new world is breaking


Give me the words to say to make it enough. You are the sun, I am the full moon. Don't leave me lost in vain. I can be what you want
Replika

avatar
Play By :
Lily Collins

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Sky Palace :: Replikánsok-
^
ˇ