Let the darkness lead us into the light
Let our dreams get lost, feel the temperature rise
Belépés
egy új világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavak
Egy lélektôl

A játéknak sosincs vége,
csak a hely változik
Szökôkút
írta: Elias Drayton
Pént. Júl. 20, 2018 11:00 am

Bárpult
írta: Victor Sachs
Szer. Júl. 18, 2018 1:59 pm

Nappali
írta: Ashley Hermandes
Pént. Júl. 13, 2018 10:33 am

Paris
írta: Paris
Csüt. Júl. 12, 2018 1:58 pm

Lenore Lazzaro
írta: Ian Drayton
Csüt. Júl. 12, 2018 10:55 am

Homokszemek
a sivatagban
Species
Girls
Boys
Égi
10 6
Földi
2 1
Replikáns
4 3
All
16 10
Lelked
e tükörben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Ashley Hermandes


A legtöbb felhasználó (23 fő) Pént. Jún. 01, 2018 4:59 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 A jobb és bal kezem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: A jobb és bal kezem   Pént. Jún. 15, 2018 11:04 pm

Nova Murray

Szabad
Kor: 33 ┃ Faj: Égi ┃ Rang: Katona ┃ PlayBy: Maggie Q?
Ha egy másik helyre születtünk volna, most azt írnám, hogy te vagy a legjobb barátnőm, de az otthonuknál Kerubnál maradva inkább úgy fogalmazok: hű bajtársam és egyben a jobbkezem is vagy. Együtt kerültünk a kerubi kiképzők markába, a kiképzések kovácsoltak minket össze, a lassan két évtizedes barátságunk pedig azóta is töretlen. Te voltál az egyetlen, aki előtt felfedtem a valódi kilétemet a kiképzés alatt, de végig megőrizted a titkomat, ezzel bőven rászolgálva a bizalmamra.
Nem csak a magánéletünkben hagyatkozunk viszont erre a bizalomra: Kerub vezetőjeként téged tettelek meg a legfőbb segítőmmé, a jobbkezemmé. Nem a helyettesem vagy, hanem annál sokkal fontosabb - az a személy, aki távollétemben a helyettesemet is felügyeli. Egyedül te ismered a gyengébb oldalamat is, aki néha megtörik és bizonytalan, de te vagy az is, aki ha kell, páros lábbal rugdos ki ebből az állapotból. A támaszom vagy, ez pedig fordítva is ugyanígy igaz.
Te vagy az egyetlen, akinek elárultam a szívemben hordozott legsúlyosabb titkot. Tudsz Thomasról és az érzéseimről, de vajon jól tettem-e, hogy elmondtam?
Vajon mennyire elvakultam bízom benned? Vajon miért nem látom, ami az orrom előtt történik?
És ami még fontosabb...
Te vajon miért nem árultad el nekem a Rickkel kapcsolatos érzéseidet? Így is biztonságban van nálad a titkom, van egy véletlen elszólással kulcsot adsz mindenki kezébe a letaszításomhoz?

// Ennyit szeretnék megszabni, minden mást a megalkotóra bíznék, még azt is, hogy Nova Kerubon született-e, vagy csak a katonaság miatt került oda. glass A PB nincs kőbe vésve, leginkább a közös gifek miatt vetettem fel ötletként, de bátran vétózható, ahogy a név is alkuképes. Az ET-mre megéri vetni egy pillantást, ugyanis felbukkansz benne, illetve a családleírásban egy kicsit bővebben is részletezem a kapcsolatunkat és a múltunkat. *-* L
Amihez ragaszkodom: a barátságunk. izgi Szeretném, ha kölcsönös lenne ez a már-már testvéri szeretet és a töretlen bizalom, támogatás. Rád bízom, miért nem szoltál Rickről - erről, illetve magáról a viszonyról akár vele is egyeztethetsz, ha esetleg ő hamarabb megérkezik -, ahogy természetesen az is rajtad/rajtatok áll, hogy hová tartotok ezzel. szemöldök Egyet szeretnék, hogy Nova semmiképpen ne legyen köpönyegforgató, ne menjen bele (könnyen) egy esetleges árulásba.
Nagyon-nagyon várlak! love //
Roderick Winchester

Szabad
Kor: 38 ┃ Faj: Égi ┃ Rang: Katona ┃ PlayBy: Shane West?
Gondoltad volna, amikor először megláttál újoncként a táborban, hogy egyszer még a főnököd leszek? Én sem. Az örökségemről persze tudtam, de ha akkor megkérdezett volna valaki, hogy egyszer ki lesz a helyettesem, valószínűleg a te neved jutott volna utoljára eszembe.
Most mégis itt tartunk. Tiszteljük egymást és bízunk egymásban, mert mindketten rászolgáltunk. Hogyan máshogyan nevezhettelek volna ki helyettesemmé, és te miért ne kérdőjeleznéd meg a parancsaimat és a döntéseimet? Tanácsadómként persze számítok a javaslataidra, amikor stratégiát kell kidolgoznunk, de tudom, hogy indokolatlanul soha nem szállnál szembe velem és az akaratommal.
Az évek során rengetegen összeboronáltak minket - elvégre két ilyen jól képzett, erős kezű vezéregyéniség micsoda utódot adhatna a Tanácsba és Kerub élére -, de én ezt mindig elengedtem a fülem mellett. Valahol talán igazuk van, talán magától értetődő lenne, de az én szívem már soha nem lehet a tiéd, noha te erről remélhetőleg nem tudsz semmit.
De ezt vajon te is így gondolod? Azért kezdtél viszonyba Novával, hogy rajta keresztül juss el hozzám, vagy tényleg felé húz a szíved? Vajon eljut-e a füledbe egy bizonyos csoport suttogása, akik rendre azt hatjogatják, hogy nő nem lehet katonai vezető, inkább neked kellene az élükön állnod?
Hallgatsz rájuk? Szembeszállnál velem a pozíciómért? Vagy inkább úgy próbálnál meg szert tenni rá, hogy magadhoz édesgetsz? Esetleg egyáltalán nem vágysz rá?
Ha egyszer mégis a füledbe jut a titkom, mit kezdesz vele?

// Az összes kérdés megválaszolását a megalkotóra szeretném bízni, ezek inkább csak apró sugallatok. *-* A PB nincs kőbe vésve, leginkább a közös gifek miatt vetettem fel ötletként, de bátran vétózható, ahogy a név is alkuképes. Az ET-mre megéri vetni egy pillantást, ugyanis a családleírásban egy kicsit bővebben is részletezem a kapcsolatunkat és a múltunkat - egyedül ehhez a részhez ragaszkodom. lufi
Ami biztos, hogy a karakterek között nem lesz romantikus kapcsolat. Ha tetszik az egyoldalú vonzalomról szóló szál, bátran hozd és játsszuk ki, de engem az érzelmek Thomashoz kötnek, szóval eszerint kell csűrni-csavarni a dolgokat. Twisted Evil Ha esetleg Nova előbb megérkezne, kérlek egyeztessetek vele is, hogy mennyire passzolnak az elképzeléseitek. izgi
Nagyon várlak! OMGG //

Küldött

avatar
Play By :
Lyndsy Fonseca
Keresem :

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» A Raikage Palotája
» Fujikage Koichi
» Korotsuki Kazeno
» Part 14 / 10
» "Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned."

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Sky Palace :: Labor :: Adoptáció :: Adoptálható karakterek-
^
ˇ